Inici Destacats Sheila Avilés, quarta en la prova inicial de les Skyrunner World Series,...

Sheila Avilés, quarta en la prova inicial de les Skyrunner World Series, al Japó

L’atleta montbuienca del C.A. Igualada Petromiralles Sheila Avilés, va assolir diumenge el quart lloc en la prova inaugural de les Migu Run Skyrunner World Series, la Mt. Awa Skyrace, disputada al Japó sobre un recorregut de 23 km. i 1.600 m. de desnivell positiu, amb neu en la part més alta del traçat. La cursa es va haver d’escurçar pel perill d’allaus en una part del recorregut.

Sheila Avilés era 4ª en la prova, dominada per la italiana Elisa Desco, guanyadora amb 2h. 27m. 46 seg., entrant 2ª Megan Kimmel amb 2h. 28m. 27 seg. La japonesa Takako Takamura era 3ª amb 2h. 28m. 56 seg., seguida de Sheila Avilés, 4ª amb 2h. 29m. 12 seg.

En categ. masc. es va imposar l’atleta local Ruy Ueda, amb 2h. 01 m. 42 seg., entrant 2n el català Oriol Cardona, amb 2h. 01m. 51 seg., i 3er Jonathan Albon amb 2h. 02m. 04 seg.