Inici Atletisme Sheila Avilés (CAI Petromiralles), sots-campiona per equips al Campionat del Món de...

Sheila Avilés (CAI Petromiralles), sots-campiona per equips al Campionat del Món de Curses de Muntanya

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Sheila Avilés, va assolir dissabte una brillant 2ª posició per equips amb la selecció estatal absoluta i una gran 5ª posició individual, en la seva participació al 35è Campionat del Mon de Curses de Muntanya, disputat a la localitat argentina de Villa La Angostura, i que va comptar amb la participació dels atletes internacionals capdavanters de l’especialitat masc. i fem.

Sheila Avilés entrava 5ª individual i primera atleta estatal, amb 3h. 56 m. 19 seg., en la cursa dominada per la romanesa Cristina Simion. La prova es va dur a terme en un circuit sobre 41,5 Km. i amb un desnivell positiu de 2.184 m.

La Selecció espanyola fem. va ser sots campiona, per darrera de França i per davant de Romania, formant equip Sheila Avilés, 5ª, amb Ainhoa Sanz, 6ª, Elisabet Gordon, 9ª, i Azara García de los Salmones, 13ª.

En masculins Espanya va ser campiona mundial, per davant d’USA, 2ns i d’Itàlia, 3ers, en el campionat dominat individualment per Jim Walmsley – USA -, i amb el 3er lloc del català Oriol Cardona com a posició individual més rellevant.