Inici Atletisme Sheila Avilés (CAI Petromiralles), bronze individual i sots campiona per equips al...

Sheila Avilés (CAI Petromiralles), bronze individual i sots campiona per equips al Campionat del Món de Trail Running

Sheila Avilés, en arribar a meta. Foto: Federació Espanyola d'Atletisme.

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Sheila Avilés, va assolir dissabte una sensacional 3ª posició individual, en la seva participació al 5è Campionat del Mon de Trail Running, i assolint a més el sots campionat per equips femení amb la Selecció espanyola absoluta, al campionat disputat a la localitat portuguesa de Miranda do Corvo, i que va comptar amb la participació dels atletes internacionals capdavanters de l’especialitat masc. i fem.

Sheila Avilés entrava 3ª -Bronze – i primera atleta estatal, amb 4h. 15m. 04seg., en la cursa dominada per la francesa Blondine Lhirondel, seguida de Ruth Croft – Nova Zelanda -.  La prova es va dur a terme en un circuit sobre 44,2 Km. i amb un desnivell positiu de 2.200 m.

La Selecció espanyola fem. va ser sots campiona, per darrera de França  i per davant de Romania, formant equip Sheila Avilés amb Azara García de los Salmones, 4ª, i amb Gemma Arenas, 7ª,  mentre en masculins Espanya era 3ª, en el campionat dominat per França, seguits de Gran Bretanya.