Inici Blocs Sexe i biologia

Sexe i biologia

COMPARTIR

[Img #27899]Quan demanem a algú que canviï, hem de vigilar que no li estiguem demanant que superi a la biologia o que la domini i la moduli al seu gust o encara pitjor, que la modeli segons el nostre  caprici.

 

Quantes vegades ens queixem que la nostre parella s’adorm després d’un orgasme o que vol parlar després de fer l’últim esbufec?

 

La biologia humana és la responsable d’aquestes diferències, que en moltes ocasions, són motiu de queixa i de sentiments de que no se’ns té en compte, o de que les nostres necessitats no són escoltades. La biologia dicta que els homes s’endormisquin desprès d’un orgasme i que elles sentin molta tendresa. La biologia diu que elles després d’acabar podrien tornar a començar i ells quan acaben, acaben i ja està. La biologia mana que…

 

En fi la biologia ens marca de moltes maneres i és clar que podem demanar canvis i adaptacions mil, i és clar que podem intentar canviar i fer coses diferents, però sempre vigilant que si ens enfadem no ho estiguem fent nomes amb qui ens ho acabem de passar genial.

 

Enfadem-nos una mica amb la biologia primer i després ja veurem si ens queda una mica de ressentiment també per la nostra parella.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*