Inici Destacats Recta final de la Setmana de la Joventut de Montbui

Recta final de la Setmana de la Joventut de Montbui

COMPARTIR

Continuen les activitats de la Setmana de la Joventut. Dimecres de la setmana passada es va organitzar una sessió de cinema de terror a la fresca, amb la projecció al Passeig Catalunya del film de terror “No respires”.

Divendres passat La Tossa de Montbui va acollir un concert musical a càrrec de Carlos Gómez, que va portar els seus temes i ritmes en un concert molt ben valorat pels assistents.

La piscina d’estiu es va celebrar una nova sessió de ball “Masterclass” a la piscina d’estiu, que també va acollir un bany nocturn i la projecció del film “Animales fantásticos y donde encontrarlos”. Dimecres, la piscina va acollir un torneig de futbol sorra i partides de tennis taula.

Aquest dijous tindrà lloc una nova sessió de bany a la fresca i una sessió de cinema d’acció. A les nou començarà el bany a la piscina d’estiu i a les 10 es podrà veure la pel·lícula “La leyenda de Tarzán”.

Divendres, doble colofó amb Festa Holi i Concert Musical de La Tribu i “Romántico Latino”

Però sens dubte els grans esdeveniments d’aquesta Setmana de la Joventut es duran a terme aquest proper divendres, amb una darrera jornada que promet ser espectacular.

Així, a partir de les sis de la tarda tindrà lloc a l’esplanada de La Mercè (zona Mercadona) la segona edició del “Montbui Holi Festival”, la gran festa dels colors i de l’estiu. Cal destacar que hi haurà bossa de colors gratis per als 100 primers participants. La resta de participants a la concentració podran adquirir els sobres de colors: 1 sobre al preu de 2 euros; 3 sobres al preu de 5 euros.

I la Setmana de la Joventut finalitzarà amb una gran Festa Final, el “Montbui Festival”, amb l’animació musical de “La Tribu Show” i “Romántico Latino”. Actuaran tres dj’s nacionals, en un festival musical amb xou d’animació, i l’actuació en directe de “Romántico Latino”, el compositor i cantant de temes coneguts com “Niña Swing”, “Princesa” i “Opaye”.

Aquest concert jove es durà a terme com a cloenda de la Setmana de la Joventut i s’allargarà fins a la matinada.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*