Inici Destacats Set empreses de l’Anoia reben la certificació de sostenibilitat turística ‘Biosphere’

Set empreses de l’Anoia reben la certificació de sostenibilitat turística ‘Biosphere’

COMPARTIR

Amb l’objectiu de crear un distintiu de compromís per la sostenibilitat turística a partir de la “Certificació Biosphere” i fomentar les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques i serveis el seu reconeixement a través del distintiu, la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç han impulsat el distintiu de “Compromís per la sostenibilitat Biosphere”. Un reconeixement, que ahir van recollir 245 empreses i serveis de la demarcació, set de les quals són de l’Anoia.

Es tracta del Punt de difusió i cultural d’Igualada, Oficina de Turisme de Calaf,  Observatori de Pujalt i els allotjament rurals de Cal Fuster de la Plaça de Tous, Cal Barrusca de Prats de Rei, Cal Prat de Calonge de Segarra i Cal Morei de Santa Càndia a Orpí.

El “Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere” vol estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona. Es tracta d’un programa desenvolupat per la Diputació de Barcelona, amb el suport de l’Institut de Turisme Responsable (ITR), que té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d’una destinació turística.

A l’Anoia, és el Consell Comarcal de l’Anoia l’ens gestor i impulsor perquè les empreses s’adhereixin a aquesta metodologia de treball en la línia de la qualitat i la sostenibilitat.

Les empreses de serveis turístics de la comarca interessades en adherir-se al projecte i aconseguir el segell hauran de seguir un programa basat en l’assistència a formacions, participació en tallers col·lectius i rebran l’assessorament i acompanyament d’implantadors especialistes en el compliment dels requisits del segell.

Per poder participar al projecte cal que contactar a través del correu electrònic turisme@anoia.cat

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*