Inici Destacats Set empreses anoienques participen en el programa de mentoratge per a millorar i...

Set empreses anoienques participen en el programa de mentoratge per a millorar i impulsar l’activitat empresarial

COMPARTIR

El Centre d’Innovació Anoia va acollir el passat mes de novembre la cloenda del programa de Mentoratge, organitzat per l’Ajuntament de Vilanova del Camí i executat per PIMEC. Finançat per la Diputació de Barcelona, aquest programa ha beneficiat set empreses de la comarca afectades per la crisi generada per la COVID-19.

El programa de Mentoratge, atorgat per la Diputació de Barcelona en el Marc del Catàleg de la Xarxa de Governs Locals 2020, ha aportat un fons econòmic extraordinari als centres locals de serveis a les empreses amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats d’emprenedors i empreses.

L’objectiu del programa és acompanyar a través del mentoratge a aquestes empreses i per això s’ha comptat amb l’expertesa de la Fundació PIMEC. Els professionals de la patronal catalana s’han ocupat de fer l’acollida, el pla de treball i l’assignació del mentor. El programa ha comptat amb diferents sessions d’assessorament empresarial i acompanyament de la persona mentora a l’emprenedor.

Amb aquest programa, explica el regidor de Promoció Econòmica Jordi Barón, s’han identificat els punts de millora i s’han establert els plans de treball per a donar impuls a l’activitat empresarial.

Les empreses que han participat en aquest programa de Mentoratge han estat: Yolanda Cano; Serveis Energètics Integrals de l’Anoia, SL; Craft Beer Anoia, SL; Cerámicas Rocandi, SCP, Thaïs saló de Perruqueria; Fustes Closa, SA; Conos, SCP i Marmeles Comercial Gourmet, SL.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*