Inici Societat S’estanquen les xifres d’usuaris del bus Igualada-Barcelona

S’estanquen les xifres d’usuaris del bus Igualada-Barcelona

COMPARTIR

La línia de bus interurbà entre Igualada i Barcelona va transportar durant l’any 2017 un total de 872.180 viatgers, segons ha fet públic el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

La línia registra un lleu descens respecte les xifres de l’any 2016, quan va transportar 872.844 viatgers. El corredor, operat per l’empresa Monbus Hispano Igualadina, es manté estancat en el nombre de viatgers i no ha recuperat les xifres d’usuaris a les que va arribar l’any 2015. Aquell exercici va superar els 925.000 viatgers, millorant lleugerament els resultats de l’any anterior.

L’evolució del nombre d’usuaris de la línia Igualada-Barcelona camina en sentit contrari de la del conjunt de la xarxa de transports interurbans per carretera del país. L’increment mitjà de viatgers en 36 corredors durant l’any 2017 ha estat del 9,6%.

Tot i la posada en marxa de més expedicions a través del servei exprés.cat l’estiu de 2013, les queixes del servei de bus interurbà entre Igualada i Barcelona no han arribat a desaparèixer. El mateix departament de la Generalitat va assegurar a finals de l’any passat que obriria un procediment per retirar la concessió a Monbus Hispano Igualadina.

FER UN COMENTARI

*