Inici Cinema Servisimó S.L. renova el conveni de patrocini amb Zoom Festival

Servisimó S.L. renova el conveni de patrocini amb Zoom Festival

COMPARTIR

Un any més, l’empresa Servisimó, S.L., concessionari oficial de les marques Audi, Volkswagen i Škoda i col·laboradora usual del Zoom Festival, ha signat el conveni com a patrocinadora de la 17ª edició del Zoom Festival, el Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya.

Servisimó, a més de ser un dels principals i més habituals patrocinadors del festival, serà l’encarregat d’entregar un dels premis del certamen, que tindrà lloc del 26 de novembre a l’1 de desembre a Igualada i Barcelona.

La 17a edició del Zoom Festival

El festival Zoom tindrà lloc del 26 de novembre a l’1 de desembre a Igualada i Barcelona i compta amb més de 50 produccions participants. Com a novetat, el Zoom es converteix enguany en el Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya, amb la voluntat d’incorporar altres gèneres més enllà de la ficció televisiva. És per això que en aquesta edició del Zoom Festival la Secció Oficial compta amb cinc categories: ficció, programes informatius, esportius, culturals & divulgatius i d’entreteniment.

L’oferta de la Secció Oficial es complementa amb la d’altres seccions del festival Zoom, com el Zoom Km0 i el Zoom Kids, a més de les activitats formatives de les Zoom Class i el Talent Campus de Formats de TV.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*