Inici Destacats Servisimó recolzarà el segon Fòrum Empresarial de l’Anoia

Servisimó recolzarà el segon Fòrum Empresarial de l’Anoia

COMPARTIR

Servisimó, representant a l’Anoia de Volkswagen, Audi i Skoda, fa costat per segon any consecutiu a la Unió Empresarial que celebra enguany una segona edició del Fòrum Empresarial de l’Anoia on es treballarà una de les problemàtiques actuals, la generació, fidelització i captació de talent.

Així Servisimó i la Unió Empresarial de l’Anoia han signat un acord de col·laboració a través del qual es fa possible el II Fòrum Empresarial de l’Anoia, que aquest any posa el focus en el tema del talent. Aquest patrocini és una ferma aposta pel treball que està fent l’entitat, un any més, de consens social i empresarial, d’escolta, recull de conclusions i proposta de temes, accions i idees per treballar, des de tots els àmbits per una comarca més competitiva i més potent. La mateixa línia que defineix la implicació que Servisimó té amb el territori i amb el món empresarial, i el seu compromís per contribuir al desenvolupament econòmic, convençuts, que accions com aquesta afavoreixen a empreses, treballadors i societat en general.

Una cita amb el talent, el 17 d’abril

Serà en un acte a les 18.30 de la tarda a l’Ateneu Igualadí, on es debatrà i s’analitzarà en profunditat una de les principals inquietuds manifestades per l’empresariat i també la societat: les dificultats a nivell de personal, les competències, la formació i la gestió de les persones.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*