Inici Cinema Servisimó patrocinarà el Premi Zoom a la millor sèrie espanyola

Servisimó patrocinarà el Premi Zoom a la millor sèrie espanyola

COMPARTIR

El Zoom Festival Internacional de Ficció i Formats Televisius compta un any més amb el suport de Servisimó. Aquest 2017, per segona vegada, l’empresa patrocina el Premi Servisimó a la Millor Sèrie Espanyola que es lliurarà durant la Gala de Cloenda el proper dissabte 25 de novembre al Teatre Ateneu d’Igualada a la popular sèrie Nit i Dia, produïda per TV3 i Mediapro.

El certamen, que tindrà lloc del 21 al 26 de novembre a Igualada i Barcelona, torna per quinzena vegada per fer gaudir de les millors produccions televisives de Catalunya, l’Estat Espanyol i d’arreu del món. I com en les passades edicions torna a tenir el suport de l’Ajuntament d’Igualada, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i Catalunya Film Festivals. A més de la col·laboració d’un conjunt d’institucions privades que recolzen l’esdeveniment cultural com Servisimó. L’any passat l’empresa automobilística va decidir apadrinar el Premi a la Millor Sèrie Espanyola de l’Any, un guardó que el jurat de la crítica entregarà durant el festival i que ja ha dictaminat que serà per Nit i Dia.

A més de Nit i Dia, en aquesta 15a edició, el Zoom reconeixerà amb el Premi d’Honor la trajectòria del periodista Àngel Casas i el Premi Tu ets la tele al programa de televisió Saber y ganar. Casas és una de les cares més conegudes de la petita pantalla de casa nostra, protagonista de programes com Àngel Casas Show, Un dia és un dia, Tal Cual, Temps era Temps o Senyores i Senyors, i compta amb 2 Premis Ondas, 3 TP i una Antena de Oro. D’altra banda, el Zoom premia el concurs en antena més veterà de la televisió, Saber y ganar, presentat per Jordi Hurtado que des de fa 20 anys s’emet diàriament i que ja compta amb més de 5.000 episodis. El Premi Auguri Sita Murt, patrocionat per la marca igualadina, està dedicat a les joves promeses de l’ofici, el rebrà l’actriu catalana Bruna Cusí, recent coprotagonista del premiat film de Carla Simón Estiu 1993. Cusí ha treballat també al film d’Agustí Villaronga Incerta Glòria o a les sèries Polseres Vermelles, Cites, El cor de la ciutat, entre d’altres.

En la Secció Oficial, hi competiran 8 pre-estrenes. El film que obrirà enguany el Festival Zoom és El Nom (Espanya, 2017), dirigida per Joel Joan. En aquesta secció també comptarem amb Charité (República Txeca, 2016) de Sönke Wortmann, Vida Privada (Espanya, 2017) de Sílvia Munt, Els Fills del Sol (Espanya, 2016) de Ramon Costafreda i Kiko Ruiz Claverol, Memo (Hongria, 2016) d’István Tasnádi, Wunschkinder (Alemanya, 2016) d’Emily Atef, In arte Nino (Itàlia, 2016) de Luca Manfredi y De la ley a la ley (Espanya, 2017) de Sílvia Quer.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*