Inici Hoquei Servisimó col·labora amb l’Igualada Femení Club Hoquei Patins

Servisimó col·labora amb l’Igualada Femení Club Hoquei Patins

COMPARTIR

Servisimó, concessionari oficial d’Audi, Volkswagen i Skoda col·laborarà també amb l’equip de la categoria FEM16 de l’Igualada Femení Club Hoquei Patins.

Francesc Pua, gerent de Servisimó, i Jordi Besa, president del club femení, van oficialitzar l’acord la setmana passada a la seu d’Igualada de Servisimó, que també te concessionaris a Tàrrega i Mollerussa. Ambdues parts consideren molt positiva la col·laboració doncs representa un reconeixement mutu.

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins s’està convertint en el punt de trobada de les jugadores d’hoquei patins de la Catalunya central. Tot i crear el primer equip base fa només tres temporades (6 en aquesta nova temporada), els seus equips base s’han classificat ja a 4 fases finals dels Campionats de Catalunya i a 2 fases finals de la Copa Federació.

El president del club igualadí, Jordi Besa, remarca que “la societat no és prou conscient de l’important que són les aportacions del teixit empresarial al club, per petites que siguin”. A més, també afegeix que “la majoria d’empresaris no saben que les aportacions a entitats sense ànim de lucre, com la nostra, tenen importants avantatges fiscals i, en aquest aspecte, hi estem a sobre i informant als empresaris”.

El club igualadí tancarà diferents acords que anunciarà properament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*