Inici Societat Els serveis socials de Vallbona d’Anoia van atendre 210 veïns l’any passat

Els serveis socials de Vallbona d’Anoia van atendre 210 veïns l’any passat

COMPARTIR

Un total de 210 veïns i veïnes del municipi de Vallbona van ser ateses pels serveis socials del Consell Comarcal de l’Anoia gràcies al conveni que l’Ajuntament té amb l’entitat comarcal. Del total, 62 persones eren ateses pels serveis d’atenció a les famílies, 27 persones pels serveis d’atenció a la infància, 2 pels serveis de joventut, 9 pels serveis d’atenció a les dones, 38 pels serveis a la gent gran, 21 pels serveis a persones amb discapacitat, 1 pels serveis a minories ètniques, 1 pels serveis a persones sense llar, 1 per toxicomania, 10 pels serveis a malalts psiquiàtrics no institucionalitzats, 4 pels serveis a immigrants i 34 per altres serveis.

El total de les accions realitzades sobre el conjunt de persones ateses va ser de 293, de les quals 271 eren accions d’informació i orientació, 21 de prevenció i inserció i 1 d’atenció domiciliària.

El gruix de l’assessorament prestat era sobre aspectes econòmics (30%) i de salut i drogodependència (25%). Altres van ser ateses per temes de mancances socials (19%), discapacitat (7%), laborals (5%), aprenentatge (2%), habitatge (5%) i altres (3%).

El sistema de serveis socials del Consell Comarcal de l’Anoia constitueix el conjunt de recursos, prestacions, activitats, programes, objectes i equipaments destinats a l’atenció social de la població.

FER UN COMENTARI

*