Inici Destacats El servei d’oncologia de l’Hospital d’Igualada rep els diners de la Caminada...

El servei d’oncologia de l’Hospital d’Igualada rep els diners de la Caminada Solidària dels Mossos d’esquadra

COMPARTIR

Els Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Central han fet lliurament a la Fundació Althaia de Manresa, al Consorci Hospitalari de Vic, al Consorci Sanitari de l’Anoia i a l’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, dels diners aconseguits en la Caminada solidària “Fem el camí al teu costat” 2016.

Aquesta caminada, impulsada per agents del cos de Mossos d’Esquadra, es va portar a terme el passat 13 de maig, amb l’objectiu d’obtenir fons pels serveis d’oncologia de les quatre institucions de la Catalunya Central.

Gràcies a la venda de samarretes i a la col·laboració desinteressada de diferents entitats i personalitats de diversos àmbits, enguany s’ha aconseguit recaptar 33.973 euros.

Un representant de cada hospital ha recollit els diners recaptats, i ha agraït l’interès dels Mossos d’Esquadra en ajudar en la lluita contra el càncer. En representació del Consorci Sanitari de l’Anoia ha recollit la donació Ramon Sellarès.

Els padrins d’aquesta edició, l’actor i humorista Fermí Fernández i la ninotaire Pilarín Bayés, han fet incís en la gran il·lusió que els ha fet de compartir padrinatge i formar part d’aquesta iniciativa. I els ha impressionat el fet d’haver estat capaços de mobilitzat a més de 1.200 persones en una caminada de 26 quilòmetres.

FER UN COMENTARI

*