Inici Destacats El Servei d’Ocupació de Catalunya traslladarà a Igualada l’oficina de Vilanova del...

El Servei d’Ocupació de Catalunya traslladarà a Igualada l’oficina de Vilanova del Camí

COMPARTIR

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya ha tret a licitació un contracte per llogar un espai a Igualada on traslladar l’oficina del servei a l’Anoia, que des de mitjans dels anys 90 s’ubica en un immoble del municipi veí de Vilanova del Camí.

El concurs està obert fins principis del proper mes de setembre i l’objectiu és traslladar el servei a un immoble d’entre 1.300 i 1.500 metres quadrats de la capital de l’Anoia. L’import màxim que contempla el plec de clàusules és de 2,70 euros per metre quadrat al mes, IVA a banda.

Amb aquesta premissa, el valor màxim de licitació és de 294.030 € amb IVA inclòs, en concepte de lloguer de l’espai fins el 31 d’agost de 2022, tot i que la concessió admet la possibilitat de cinc pròrrogues anuals posteriors.

Altres demandes que fa el SOC per a la seva nova seu és que no hi hagi barreres arquitectòniques, que tingui entrada de llum natural, que sigui una planta diàfana i flexible i que hi hagi facilitats d’aparcament a l’entorn.

La millora del servei del Servei d’Ocupació de Catalunya a l’Anoia és una llarga reivindicació dels agents socioeconòmics d’una de les comarques que lidera les taxes d’atur registrat del país. Segons les dades del mes de juliol del mateix SOC, a l’Anoia hi havia 7.813 aturats, més de 14% de la població activa, encara per sobre de la mitjana del país.

FER UN COMENTARI

*