Inici Destacats El Servei d’Inserció Especialitzat d’Àuria fa deu anys superant els 1.200 usuaris

El Servei d’Inserció Especialitzat d’Àuria fa deu anys superant els 1.200 usuaris

COMPARTIR

El Servei d’Inserció Especialitzat de la Fundació Àuria celebra aquest 2020 el seu desè aniversari. En aquest temps, han ajudat a més de 1.200 persones que es troben en situació de vulnerabilitat a trobar feina a través de formacions especialitzades o facilitant la contractació. De fet, segons dades de la mateixa fundació, durant aquest temps han comptat amb la col·laboració de més de 200 empreses i s’han signat més de 930 contractes. El Servei d’Inserció, que s’oferia inicialment a l’Anoia, ha ampliat la seva xarxa al Baix Llobregat Nord.

El Servei va néixer per donar resposta a les necessitats de diferents grups de persones i acompanyar-les en el procés de cerca de feina, en un context socioeconòmicament molt difícil, per culpa de la crisi. Segons la mateixa fundació, ha estat gràcies a la “corresponsabilitat i complicitat del teixit empresarial” que el projecte va poder arrencar i ha assolit aquests bons números.

Aquest dijous, amb motiu de l’aniversari, el Museu de la Pell d’lgualada ha celebrat un acte institucional amb representants del món polític, social i empresarial de l’Anoia i el Baix Llobregat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*