Inici Societat El servei de cirurgia ortopèdica i traumatologia de l’Hospital d’Igualada, premiat

El servei de cirurgia ortopèdica i traumatologia de l’Hospital d’Igualada, premiat

COMPARTIR

El Consorci Sanitari de l’Anoia ha rebut el premi al millor hospital de referència en la categoria de benchmark en el Servei de cirurgia otropèdica i traumatologia, una distinció que lliura el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmark Sanitari 3.0. Hi optaven tots aquells hospitals bàsics i de referència de Catalunya que participen al Projecte Xarxa d’hospitals associats per a l’Anàlisi del Rendiment i la Qualitat (Projecte ARQ). Els Premis de benchmarking CSC / ARQ tenen com a objectiu superar la limitació de les fonts d’informació actuals en l’àmbit de la gestió sanitària, pel que fa a la falta d’interpretació i contextualització dels resultats dels rànquings existents.

L’Hospital d’Igualada es posiciona, així, com al centre de referència català en cirurgia ortopèdica i traumatologia. I no només això: l’octubre d’aquest any el centre ha estat situat entre els 20 millors d’Espanya en la categoria de gestió hospitalària global, àrea de la dona i àrea de digestiu, un reconeixement internacional atorgat per IASIST.

El servei de cirurgia ortopèdica i traumatologia, al congrès de l’AEA I SEROD

congres-cot-bilbaoEl Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital d’Igualada ha estat present al Congrés conjunt de l’Associació Espanyola d’Artotscopia (l’AEA) i la Sociedad Espanyola de Rodilla (SEROD) que ha tingut lloc a Bilbao. La jornada, que es va celebrar del 9 a l’11 de novembre, pretén posar en relleu els temes més avançats sobre la cirurgia artroscòpia i de genoll, així com també els aspectes més actuals d’aquestes patologia.

El Doctor Xavier Pelfort, Director del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de del Consorci Sanitari de l’Anoia, hi va participar com a ponent en dues taules rodones: una sobre les osteotomies de tíbia en pacients de cinquanta anys i una altra sobre la reconstrucció del lligament encreuat posterior. Els resultats sobre un treball prospectiu que avalua el grau de recuperació i la millora del dolor dels pacients intervinguts d’osteotomia tibial també es van presentar al Congrès, un treball dels Doctors Pelfort i Ormeño conjuntament amb cirurgians ortopèdics de l’Hospital del Mar.

L’Hospital d’Igualada segueix incrementant la seva presència dins d’aquestes comunitats científiques, especialment des del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, tot just ara que acaba de ser nombrat com al millor centre català en medicina trauma.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*