Inici Societat El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia del Consorci Sanitari de l’Anoia...

El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia del Consorci Sanitari de l’Anoia presenta els seus darrers treballs a Santander

COMPARTIR

Els passats 22, 23 i  24 de maig, va tenir lloc a Santander el 7è Congrés de la SEROD (Sociedad Española de la Rodilla) i que aquest cop es va fer conjunt amb l’AEA (Associación Española de Artroscopia).

Com cada any, l’equip de Cirurgia ortopèdica i traumatologia (COT) del Consorci Sanitari de l’Anoia, l’ens que gestiona l’Hospital d’Igualada i el CAP Igualada Nord va participar presentant els darrers treballs i resultats.

D’una banda,  el Dr. Albert Barrera va presentar els resultats d’un treball realitzat a l’Hospital d’Igualada sobre la mobilitat postoperatòria de les pròtesis de genoll, un document que recull l’anàlisi de gent d’altres àmbits de l’Hospital com Qualitat i Estratègia o Rehabilitació, etc.

El Dr. Xavier Pelfort, cap del servei de COT del CSA i responsable de Formació en cirurgia artroscòpia de genoll de la Societat Espanyola de Genoll va presentar el projecte formatiu d’aquesta especialitat. Pelfort també va fer una ponència sobre deformitats de les extremitats inferiors.

En el congrés, on hi van assistir més de 1.000 inscrits, es van atorgar els premis a les millors comunicacions i la oral sobre “Inestabilitat rotacional de genoll” va ser presentada per l’equip de Unitat de Genoll-Artroscòpia de Institut Universitari Quirón-Dexeus i de la qual, l’igualadí Xavier Pelfort n’és el coautor.

FER UN COMENTARI

*