Inici Societat El Servei Català de Trànsit assumirà les denúncies i sancions en vies...

El Servei Català de Trànsit assumirà les denúncies i sancions en vies urbanes d’Òdena

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Òdena i el Servei Català de Trànsit, secció del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya en matèria de control, seguretat i vigilància del transit a Catalunya, han signat un acord per transferir les competències sancionadores de la policia local d’Òdena en relació a les denúncies i infraccions de circulació a les vies urbanes a la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra.

La competència sancionadora local que fins al moment de la signatura del conveni requeia en la figura de l’alcalde passa ara a tenir com a darrer representant la persona delegada territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central.

L’acord en el traspàs de competències també fa recaure en el Servei Català de Trànsit la gestió i ingrés econòmic de les sancions efectuades pel cos dels Mossos d’Esquadra i qualsevol denúncia contra les resolucions sancionadores s’hauran de presentar davant del director del Servei Català de Trànsit. Segons el mateix conveni, el traspàs de competències tindrà la vigència d’un any.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*