Inici Poliesportiu Sergi Lozano, campió del primer Gran Premi Vilanova del Camí de ciclisme

Sergi Lozano, campió del primer Gran Premi Vilanova del Camí de ciclisme

COMPARTIR

El 1r Gran Premi Vilanova del Camí va ser tot un èxit, tant de participants, com de públic que no es va voler perdre aquesta competició ciclista puntuable per a la Challenge de Veterans. Una competició que va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i la Federació de Ciclisme de Catalunya i que va guanyar Sergi Lozano, de la Penya Roberto Lozano Club Ciclista, organitzadors d’aquest competició.

Les expectatives de l’organització es van complir amb escreix ja que es van superar el centenar de participants entre les categories 40, 50 i 60. Malgrat les altes temperatures d’aquest primer de juliol les categories de 30 i 40 van fer 30 voltes a un circuit de 2,1 km i els veterans de 50 i 60, van fer-ne 20.

Sergi Lozano, que forma part de l’organització però que també competia, s’ha fet amb la primera posició al podi amb un temps de 1:50:56. De fet la Penya Roberto Lozano, Club Ciclista ha col·locat 4 dels seus membres entre les 20 primeres places. A part de Sergi Lozano, Santiago Molina es va classificar en sisena posició, amb un temps de 01:52:04; Xavi Pérez i Alejandro Martinez, que van entrar amb el mateix crono: 01:52:22 quedant en 16a i 17a posició respectivament.

L’organització està rebent moltes felicitacions per l’organització d’aquest esdeveniment que s’ha celebrat sense cap tipus d’incidència i amb unes mesures de seguretat importants. Sergi Lozano ha agraït a la Policia Local de Vilanova del Camí el servei que han prestat i a les regidories d’Esports i Promoció Econòmica de l’Ajuntament pel seu suport logístic i material.

També ha tingut paraules d’agraïment per als més de 30 voluntaris que han participat en aquesta cursa i als patrocinadors per col·laborar en les despeses d’organització del Gran Premi.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*