Inici Bàsquet Sergi Alamillo tanca la seva etapa com a entrenador del CB Igualada...

Sergi Alamillo tanca la seva etapa com a entrenador del CB Igualada femení

COMPARTIR

[Img #30399]Amb dos ascensos en els tres últims anys (de Segona a Primera Catalana fa dues temporades, i de Primera a Copa Catalunya en aquesta), Sergi Alamillo decideix tancar un cicle brillant al capdavant del primer equip femení del CB Igualada.

 

El mateix tècnic ha escrit una carta de comiat a la web del club on explica que “després d’aconseguir els objectius esportius de les jugadores i de l’equip és el millor moment per fer un pas al costat i que la força d’aquest grup continui creixent i millorant, assolint altres grans objectius amb l’ajuda d’un altre entrenador”.

 

Alamillo explica també que va rebutjar una oferta de renovació per una temporada més. “Sens dubte he estat un afortunat del bàsquet. Poder entrenar un magnífic grup humà de jugadores on la millora d’aquestes i la formació d’un equip comptetitiu han sigut la gran recompensa com a entrenador. En aquestes 3 temporades hem aconseguit amb treball i perseverància èxits incontestables, oferint un gran joc, però sobretot hem gaudit del bàsquet dia a dia”, explica a la seva carta el ja ex entrenador del primer equip femení.

 

A partir d’ara Alamillo serà el coordinador de la franja de pre-infantils i infantils, entrenador del Cadet Femení A i entrenador ajudant del sènior masculí A, de Lliga EBA.

 

Pep Piqueras serà el nou tècnic

 

Nascut a Sant Joan de Vilatorrada fa 32 anys. Arquitecte Tècnic de formació, i amb més de 10 anys d’experiència com a entrenador de diferents equips. Destaquen els anys al capdavant dels equips de formació a La Salle – Joviat , tant en tasques d’entrenador com de coordinador, la seva etapa com a entrenador del júnior femení del Joviat – La Salle i, darrerament, com a primer entrenador del sènior masculí de La Salle, a on va assolir l’ascens de Primera Catalana a Copa Catalunya, entre d’altres fites.

 

Aquesta última temporada, Piqueras, ja ha format part del Club Bàsquet Igualada, essent l’entrenador ajudant de Raül Caballero al Sènior Masculí A de Lliga EBA, que tan bona temporada ha fet.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*