Inici Destacats El sènior masculí B del Club Handbol Igualada puja a Segona Catalana

El sènior masculí B del Club Handbol Igualada puja a Segona Catalana

Inici de partit massa tou per part del filial igualadí, agafant un primer parcial de 5 a 2 per part del Laietà, l’atac estava massa travat i falta calibrar la defensa, a partir del minut 10 ja va ser l’igualada que ens té acostumats. Contundència en defensa i ràpids contraatacs, això sumat a una porteria defensada per Àlex Sabaté que va estar esplèndid. Arribant-se a la mitja part amb un 14 a 20, a la segona part no ens podíem relaxar, ja que tots els jugadors i cos tècnic n’eren ben conscients del que suposava emportar-nos punts d’Argentona.

Inici de segona part excel·lent, mantenint la tònica de la primera però inclús pujant la intensitat. El canvi a la porteria, a la segona part defensada per Adrià Senar no va fer sinó que millorar els números dels porters igualadins. Final de partit amb un 21 a 34 que reflecteix clarament la bona feina feta durant quasi tot el partit. Ara ja ho podem dir clar, alt i ben fort: SOM DE SEGONA!!!!!!!!!!!!!!