Inici Destacats El sènior femení de La Torre de Claramunt Vòlei Club jugarà a...

El sènior femení de La Torre de Claramunt Vòlei Club jugarà a Segona Divisió

COMPARTIR

Les noies del Sènior Femení ‘A’ jugaran a 2ª Divisió Catalana la propera temporada 2019-2020, deixant així la categoria inferior.

El passat mes de maig el Sènior Femení ‘A’ es va desplaçar a Sant Pere Pescador per disputar la fase final d’ascens de categoria. Tot i l’esforç i la constància durant el partit, les rivals del CV Sant Pere Pescador es van endur la victòria amb un marcador de 3 sets a 1. No era la primera vegada que el Femení de La Torre veia l’ascens tant a prop, però amb aquesta derrota semblava que el somni de pujar a 2ª Divisió Catalana tornava a ser impossible.

No obstant, una notícia inesperada va fer tornar la il·lusió al club. A principis de juliol, la Federació Catalana de Voleibol anunciava un canvi en les categories afegint un grup més a 2ª Divisió Catalana i el club va rebre la invitació per formar-ne part, per haver arribat fins a la fase final d’ascens.

Així doncs, aquesta propera temporada les noies del Sènior Femení ‘A’ tindran la oportunitat de competir contra equips forts de tot Catalunya que no els ho posaran fàcil, però també podran demostrar que estan a l’alçada per ser-hi.

7 anys de vòlei a La Torre de Claramunt

El primer equip femení va començar al club torredà el mateix any de la seva fundació, la temporada 2012-2013, jugant a 4a Divisió Catalana. Dues temporades després, en la 2014-2015, va ascendir a 3ª Catalana, categoria on s’han mantingut fins al final d’aquesta temporada.

Des dels seus inicis, La Torre de Claramunt Vòlei Club no ha parat de créixer i aplega jugadors i jugadores de diversos municipis de la comarca de l’Anoia. Aquesta nova temporada, el club comptarà amb diversos equips de les categories Prealeví, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil, Sènior, tant masculins com femenins, i una nova categoria mixta Màster.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*