Inici Bàsquet El sènior femení de l’Escola Pia, a una victòria de poder lluitar...

El sènior femení de l’Escola Pia, a una victòria de poder lluitar per l’ascens

COMPARTIR

El Sènior Femení de l’Escola Pia va guanyar a la pista del CB Abrera per un contundent 40-79 el passat dissabte, sense pràcticament opcions d’optar a l’última plaça que dona accés al grup que lluitarà per jugar a tercera la temporada vinent. La derrota contra tot pronòstic del seu rival directe però, fa que les igualadines tornin a dependre d’elles mateixes per aconseguir la classificació en un enfrontament directe contra el BC Tecla Sala aquest proper dissabte.

Les d’Igualada van sortir sense pressió dissabte a la seva visita contra el CB Abrera conscients que seria molt difícil lluitar a la classificació, i van obrir escletxa ràpidament amb un parcial de 3 a 24 al primer quart que va sentenciar el partit. Les alternances defensives van ser claus i les jugadores van mantenir l’intensitat durant tot el partit per emportar-se la victòria.

La derrota de diumenge del seu rival directe fa que a falta d’una jornada, la diferència entre ambdòs equips sigui de 1 partit, però average particular per les de l’Hospitalet de +12 de la primera volta. Per tant les igualadines necessiten guanyar el partit per 13 o més punts per aconseguir superar-les a la classificació.

Es per això que s’anima a tothom a animar al pavelló de l’Escola Pia aquest proper dissabte a les 19:30h per capgirar l’average i assolir la plaça.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*