Inici Bàsquet El sènior femení del Club Bàsquet Igualada es reforça

El sènior femení del Club Bàsquet Igualada es reforça

COMPARTIR

El Sènior Femení del CBI promet fer-nos gaudir la propera temporada 2018/19. D’una banda, les jugadores Carlota Carner, Judit Lamolla, Magda Jané, Marta Ametller, Núria Solé i Santa Carrasco han renovat per la següent temporada i, d’altra banda, el club ha signat els fitxatges de tres noves jugadores que passaran a reforçar aquest equip: Laura Aniento, Carla Xairó i Clàudia Gener.

Laura Aniento és una jove jugadora d’Esparreguera que ha jugat al CB Esparreguera en tota la seva etapa de formació (de mini a infantil). Posteriorment va jugar un any al CB Cornellà i les darreres cinc temporades ha jugat al CBS Barça. La seva posició natural és d’aler.

Carla Xairó és una jugadora olesana, que ha jugat a Copa Catalunya les darreres temporades amb el JET Terrassa. La Carla ja havia jugat al CBI en el seu últim any de júnior. És una jove jugadora, que juga a la posició d’ala-pivot.

Clàudia Gener és jugadora jove del Paidós Sant Fruitós en la seva formació fins a infantil. Posteriorment va jugar al ASFE Sant Fruitós, de cadet a júnior de primer any. La darrera temporada, com a júnior de segon any, ha jugat al CBS Barça a Copa Catalunya, on ha jugat en una posició d’aler.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*