Inici Destacats Seminari gratuït sobre gestió del canvi per a establiments comercials de la...

Seminari gratuït sobre gestió del canvi per a establiments comercials de la Conca d’Òdena

COMPARTIR

Dins del programa per la digitalització del comerç “Digitalcommerce Conca”, la Mancomunitat de la Conca d’Òdena ofereix un seminari el dimarts 14 de setembre sobre gestió del canvi. La formació és gratuïta i oberta a tots els responsables de comerços, parades de mercat, restaurants o serveis ubicats als set municipis de la Conca d’Òdena (Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí).

Són temps de molts canvis per als establiments comercials; tancaments recurrents a causa de la pandèmia, canvi d’hàbits dels clients i protocols sociosanitaris han obligat als negocis a adaptar-se ràpidament a noves formes de consum, i això ha suposat haver de canviar la manera de treballar, d’agilitzar el procés de digitalització, d’estar al cas de normatives que en altres moments no els calia saber i, en definitiva, els ha fet sortir de la zona de confort. Entendre com funcionen els processos de canvi pot ajudar molt als comerciants a adaptar-s’hi millor.

El seminari l’impartirà l’economista i coach Laura Ravés, i tindrà lloc dimarts 14 de setembre de 15h a 16:30h al Centre d’Innovació Anoia (Vilanova del Camí), i també es podrà seguir en format virtual. Tant per assistir-hi presencialment com virtualment, cal confirmació prèvia d’assistència a la web micod.cat. Per a més informació es pot contactar amb el correu comerc@micod.cat .

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*