Inici Futbol La selecció catalana Sub-15 guanya a la del País Basc amb dues...

La selecció catalana Sub-15 guanya a la del País Basc amb dues igualadines a l’equip

Catalunya ha guanyat al seu primer rival, el País Basc, a la segona fase del Campionat d’Espanya sub 15 femení que es va disputar el passat cap de setmana a Sant Boi de Llobregat (1-2).

Una vegada més la seleccionadora catalana sub15, Mireia Vera, va comptar amb les igualadines Laura Mas Berenguer, jugadora del FC Barcelona, i Anna Sánchez Triviño jugadora del CF Igualada pel seu equip.

El partit s’ha iniciat amb molta lluita en el mig del camp amb més domini de Catalunya però amb moltes imprecisions per part dels dos equips. A poc a poc, la Selecció Catalana sub 15, s’ha anat fent amb el partit. Destacar un xut llunyà d’Ona Baradad, una bona oportunitat d’Ariadna Domènech que ha acabat en fora de joc, i una gran internada per la dreta una altra vegada d’Ona Baradad. Fins que al minut 30, la igualadina Laura Mas Berenguer ha rematat de cap en un servei de córner executat per Judit Pujols enviant la pilota dins la xarxa, avançant a Catalunya en el marcador (0-1). Vuit minuts després, una centrada d’Ona Baradad ha fet lluir-se a la portera del País Basc, Anne Bayón.

Primers compassos de la segona part amb un País Basc més entonat, després dels canvis fets per la seleccionadora Idurre Frías. Però una gran jugada de Laura Lobo ha acabat en passada cap a Júlia Bartel que no ha desaprofitat, aconseguint el 0 a 2 en el marcador del Camp Municipal de Sant Boi de Llobregat. A partir d’aquest moment, la Selecció Catalana sub 15, ha decidit donar descans a Judith Ferré i Laura Mas Berenguer, de cara al partit de diumenge davant la Regió de Múrcia.

El gol del País Basc ha arribat de penal al minut 75, que ha transformat Maider Molano. Els últims minuts han estat de total control de Catalunya, que en cap moment ha perdut els nervis malgrat el gol de les basques. La selecció Catalana sub 15 jugarà diumenge el seu segon partit d’aquesta segona fase del Campionat d’Espanya contra la Regió de Múrcia.