Inici Societat Seguretat i patrimoni centren una participada jornada a Orpí

Seguretat i patrimoni centren una participada jornada a Orpí

COMPARTIR

[Img #16464]El  passat dissabte dia 26 de juliol a l´Esglèsia de Santa Càndia, el Grup Participatiu d’Orpí va organitzar una xerrada informativa sobre  sobre consells de seguretat al món rural, a càrrec de l´Àrea Bàsica Policial de l´Anoia Mossos d´Esquadra.  Des de l´organització es valora molt positivament l´afluència d´assistents a l´acte i les intervencions que es van realitzar per tal de resoldre els dubtes referents a la seguretat a les masies.

 

Tanmateix  es va aprofitar l´acte per a fer la presentació en públic de les feines que s´iniciaran per tal d’elaborar el Mapa de Patrimoni d´Orpí, a càrrec de Jordi Seró de l´empresa INSITU, i Pere Barbado, tècnic de l´oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona.

 

El Grup Participatiu d’Orpí va sorgir  com a resultat del procés participatiu que es va realitzar al municipi. Aquesta estructura té com a objectiu detectar diferents necessitats socials del municipi, proposar actuacions i derivar-les a l’Ajuntament. Actualment consta de dues vies d’actuació. Una via és la destinada a les masies i la segona via, més àmplia, va destinada al desenvolupament municipal.Des del grup es vol fer una crida a tots aquells orpinencs i orpinenques a participar-hi. Només cal adreçar-se a l´Ajuntament d´Orpí, i donar les dades o per correu electrónic a grupparticipatiu@orpi.cat.

 

En acabar l´acte es va oferir un petit refrigeri als assistents.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*