Inici Atletisme La segona Trail Aigua de Rigat incorporarà una cursa infantil

La segona Trail Aigua de Rigat incorporarà una cursa infantil

COMPARTIR

El proper diumenge 10 de novembre es durà a terme la II edició de la Trail Aigua de Rigat, la cursa organitzada per AIGUA DE RIGAT, empresa gestora del cicle integral de l’aigua, que compta amb el suport del Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada. En aquesta nova edició hi ha canvis importants en relació amb la cursa organitzada l’any passat: per una banda es pretén que la Trail es desenvolupi íntegrament en un entorn natural; i per l’altra, s’incorpora una cursa infantil adreçada a les categories sub 12 i sub 14.

Tant el recorregut com els punts de sortida i arribada de la cursa es faran al parc fluvial (a l’altura del carrer del Rec número 59). També s’ha volgut realitzar un recorregut d’uns 13 quilòmetres de distància que faci la cursa accessible a corredors que no necessàriament són grans experts en trails. No obstant això, queda garantit que els runners de muntanya més experimentats gaudiran del recorregut, sobretot dels diferents corriols i pujades i baixades característiques d’aquestes curses. L’organització ha dissenyat la cursa amb l’ànim que inclogui i agradi a tots els participants.

Pel que fa a la incorporació de la cursa infantil, l’objectiu és permetre la participació de nens i nenes nascuts entre els anys 2007 i 2010 amb un recorregut de dos quilòmetres.

Les inscripcions es poden fer online a la web www.trailaiguaderigat.com. La cursa d’adults té un preu de 14€ i la infantil de 4€. Els primers 200 inscrits rebran com a obsequi una samarreta i una motxilla de cordills. Tant a la meitat de la cursa com a l’arribada es comptarà amb avituallaments per permetre una correcta hidratació.

L’esdeveniment espera convertir-se en una cita ineludible del calendari de competicions de l’Anoia i aplegar cada vegada més participants. La primera edició es va celebrar el 2 de juny de 2018, en el marc de la 23a edició de la Green Run. Durant aquella edició es va posar en pràctica una iniciativa pionera: els punts d’avituallament van oferir als corredors aigua connectada a la xarxa de subministrament d’igualada, que és de gran qualitat, per tal d’eliminar la generació de residus innecessaris. El compromís de l’empresa en aquest sentit és inequívoc i aquest any es repetirà l’operatiu.

L’organització d’aquest esdeveniment per part d’AIGUA DE RIGAT s’emmarca dins la voluntat de l’empresa de promoure i desenvolupar al terme municipal d’Igualada activitats de caràcter esportiu, entenent l’esport com una de les millors inversions per a la qualitat de vida i un element bàsic de cohesió social i de benestar dels ciutadans. La companyia d’aigua col·labora amb diferents clubs esportius de l’Anoia i promou competicions esportives durant tot l’any.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Sort en la cursa ! … i esperem que els gots amb els quals se subministri l’aigua, siguin de cartró i no de plàstic ! ja posats a tenir cura del medi ambient… gràcies

FER UN COMENTARI

*