Inici Destacats Segona posició de Toni Bou al X-Trial de Barcelona després d’una forta...

Segona posició de Toni Bou al X-Trial de Barcelona després d’una forta caiguda

COMPARTIR

La segona prova del Campionat del Món de X-Trial ha tingut lloc aquesta diumenge al Palau Sant Jordi de Barcelona i el pierenc Toni Bou ha ocupat la segona posició del podi.

Tot i demostrar un gran pilotatge, Toni Bou no ha pogut culminar una bona carrera amb un resultat final satisfactori. Després de classificar-se per a la segona fase i també per a la final, Toni ha patit una caiguda a la semifinal on s’ha malmès l’esquena i la lesió li ha condicionat el duel mà a mà amb Adam Raga. Bou ha hagut de conformar-se amb una segona posició.

Amb aquest resultat, Bou està ara en la segona posició del campionat amb 35 punts empatat amb el primer classificat, Adam Raga.

La tercera cursa del Campionat del Món de X-Trial, en què Toni Bou prendrà part com a únic integrant del Repsol Honda Team, es disputarà el proper dissabte 16 de febrer al Bizkaia Arena (Bilbao Exhibition Center) de Barakaldo.

Bou ha felicitat al vencedor, Adam Raga, ha agrait l’afició que ha omplert el Palau Sant Jordi i malgrat la segona posició considera que “hem de ser positius; hem acabat segons i ens hem quedat molt a prop de la victòria. En la semifinal, he patit una dura caiguda, però sembla que tot quedarà en un ensurt i no es tracta d’una lesió greu, encara que m’he espantat pensant en el que va passar l’any passat. He comès errors en la final, però les zones complicades les he passat i he pogut lluitar fins l’últim moment, que és l’important”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*