Inici Poliesportiu Segona edició de l’Open Vila de La Pobla de Claramunt

Segona edició de l’Open Vila de La Pobla de Claramunt

COMPARTIR

Del 27 de juny al 3 de juliol es disputa a les instal·lacions del Club Tennis La Pobla de Claramunt la segona edició de l’Open Nacional Absolut Masculí Vila de La Pobla de Claramunt, sent Carlota Fàbregas la directora del torneig.

El torneig es troba en la seva segona edició, i l’objectiu és recuperar el torneig que durant tants anys, des de la dècada dels 80, va organitzar el C.T.Pobla.

Enguany els premis en metàl·lic han pujat a 1.000€, i l’objectiu és seguir creixent en les properes edicions per a convertir-se en l’Open Nacional de referència de la Catalunya Central.

De moment, però, el torneig va creixent poc a poc, gràcies a patrocinadors que escullen recolzar iniciatives com aquesta que el que pretén és fomentar la pràctica del tennis i gaudir de partits de primer nivell en l’àmbit local.

Els partits del torneig es disputaran durant tota la setmana en el torn de tarda a partir de les 16:30hr, disputant-se les semifinals el dissabte a les 17hr i 19hr, i la final el diumenge 3 de juliol a les 19hr.

Cal remarcar que en aquesta segona edició han repetit jugadors, com el finalista de l’any passat, Axel Herberg, actualment en el rànquing estatal 287. El jugador participant amb millor classificació nacional és Mario Monclús, amb el 132, trobant a més, tres jugadors més per sota del dos-cents, i quatre per sota del tres-cents.

Paral·lelament al torneig de tennis, a les mateixes instal·lacions del C.T.Pobla, es disputa el torneig de Pàdel de Festa Major. Un torneig que pretén convertir-se en clàssic per aquestes dates, que en aquesta segona edició acull a vora quaranta parelles. Els partits es disputaran per les tardes entre setmana i el cap de setmana durant tot el dissabte fins diumenge a les 19hr, quan es farà l’entrega de premis i el sorteig de regals.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*