Inici Poliesportiu Segona derrota de l’any pel sènior masculí de l’Igualada Volei Club

Segona derrota de l’any pel sènior masculí de l’Igualada Volei Club

Sènior masculí A

CV ESTRUCTURES OLOT 3 – 2 PINTURES PLANELL IGUALADA VC

Dissabte passat, el primer equip masculí va desplaçar-se fins a Olot, on va perdre per 3-2. És la segona derrota de la temporada en 16 partits disputats. Malgrat la derrota sumen un punt i mantenen la segona posició en solitari. L’Olot va començar el partit amb un nivell altíssim: servei potent, atacs contundents, bloqueig sòlid i ànims, molts ànims. Davant d’aquest estat del rival, als igualadins els va costar molt fer una jugada segura de punt, gairebé sempre hi havia una rèplica. Pràcticament no van aparèixer en cap moment del primer set i aquest se’l va endur fàcilment l’Olot. En el segon set els Igualadins van començar a activar-se i a creure una mica amb la victòria. Els d’Olot van baixar el nivell i el partit va igualar-se. L’Igualada va anar entrant dins el partit però amb aspectes a millorar, sobretot el del posicionament. Malgrat aquest últim aspecte, els igualadins van recuperar la confiança i van empatar el partit. Al tercer set la situació es va mantenir i van saber trobar els forats a la pista rival, els igualadins s’avançaven al marcador. Finalment al quart set l’Olot va tornar a fer un grandíssim set, amb una defensa molt difícil de tòrcer. Els dubtes van començar a aparèixer al cap dels jugadors igualadins, i el cansansi a les cames. No van poder evitar disputar el tie-break. En aquest decisiu set, l’Olot va saber mantenir la tendència a l’alça i amb poc temps es trobava per davant del marcador. Amb l’avantatge a favor, va culminar el set i el partit.

En el proper partit, l’Igualada jugarà dissabte a les 20h al gimnàs de les comes contra el Salou.

Sènior femení A

CV MATARÓ “B”, 0 – PINTURES PLANELL IGUALADA VÒLEI CLUB, 3

[Img #4564]Dissabte passat el sènior femení “A” va començar la segona fase del campionat. Desprès dels mals resultats de la primera fase, a les igualadines els hi toca jugar la fase de descens. El primer partit el van jugar contra el CV Mataró. L’Igualada no va fer un bon partit però, tot i així, va ser superior a les seves rivals. Les igualadines comencen la lluita per la permanència amb una victòria per 0 a 3. Dissabte que ve jugaran a les 18h al Gimnàs de Les Comes contra el CV AA Llars Mundet “B”. Rival difícil que ja es van trobar a la primera fase on el Llars Mundet es va endur la victòria a Les Comes i l’Igualada se la va endur al Carmel. Màxima igualtat i partit important per aconseguir l’objectiu de mantenir-se a Tercera Catalana.

Sènior masculí B

PINTURES PLANELL IGUALADA VC “B” 3 – 2 AE SÀNDOR

L’equip sènior masculí B va guanyar davant d’un rival directe, però ho va fer al tie-break de manera que només aconsegueix retallar un punt respecte el rival. El partit, com el resultat reflecteix, va estar molt igualat, i els dos equips lluitaven per allunyar-se de les zones de descens. En moments puntuals els igualadins van mostrar-se superiors, però les errades no forçades equilibraven la balança. El resultat és positiu però per altra banda l’equip veu que la resta d’equips de la part baixa de la taula va sumant punts.