Inici Bàsquet Segona derrota de la temporada per les noies del Physic Igualada

Segona derrota de la temporada per les noies del Physic Igualada

[Img #28016]Mal dia i segona derrota de la temporada del Physic GM CB Igualada davant un molt bon Lleida per un resultat final de 70 a 59.

Les igualadines van començar molt bé el partit dominant el joc i el marcador gràcies a la seva principal característica: la bona defensa, 13 a 19. Però a partir del segon quart les igualadines van començar a tenir un desencert no habitual. Moltes pèrdues de pilota, errades sota cistella i sobretot molts errors greus en defensa que van fer capgirar el marcador a favor local, 32 a 31.

A la represa les igualadines ho van intentar però no van tenir el dia, i les locals amb molta intensitat defensiva i gran encert ofensiu van marxar en el marcador , 52 a 44. En el darrer quart les visitants van lluitar i ho van intentar però no va sortir absolutament res. Errors greus defensius i errades de cara cistella amb un baix percentatge de
tirs lliures inclòs 22/35 anotats, van portar a la segona derrota de la temporada davant un gran rival com el CB Lleida per un resultat de 70 a 59.

Tot i això les igualadines segueixen com a colíders la lliga amb el potent BF Viladecans. Proper partit diumenge a les 17.30h a Les Comes davant un bon CB Morell.

C. Carner (11),M. Jané (10),N. Soler (3),J. Lamolla (12),E. Compte (3),M. Ametllé(0),J. Fuertes (2),S. Carrasco (12),G. Rigol (6)
Parcials: 13-19,32-31,52-44,70-59
Àrbitres: Tecchia i Alimbau