Inici Economia Segona dació en pagament a l’Anoia

Segona dació en pagament a l’Anoia

COMPARTIR

[Img #2480]La Plataforma d’afectats per la hipoteca Anoia ha anunciat a través de la seva pàgina web que una de les seves companyes, Isabel, ha aconseguit la segona dació en pagament a la comarca de l’Anoia.

Com expliquen des de la plataforma, la Isabel “va iniciar el seu cas batallant amb la seva oficina [Catalunya Caixa], intentant trobar solucions per negociar amb l’entitat, però des d’aquesta instància no va trobar resposta”. La dació en pagament -és a dir, aconseguir cancelar el deute hipotecari a canvi de donar la vivenda al banc- s’ha aconseguit dins de la negociació col·lectiva que la Plataforma d’afectats per la hipoteca va engegar amb la direcció de Catalunya Caixa després de l’ocupació pacífica de la seva seu el passat 5 de novembre.

Aquest nou cas a l’Anoia ha estat en format compra-venda per la totalitat del deute, que és la fórmula que negocia Catalunya Caixa, com una de les respostes que aquesta entitat ofereix individualment per cada un dels casos que la Plataforma els està presentant.

La primera dació en pagament, el passat mes de juliol

Una parella de Santa Margarida de Montbui va aconseguir, el passat 31 de juliol, la primera dació en pagament. En aquell cas, l’entitat era la CAM (Caja de Ahorros del Mediterráneo) i els afectats -ella a l’atur amb feines esporàdiques i ell pensionista- van aconseguir cancelar un deute de 220.000 euros a canvi de tornar la vivenda al banc.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*