Inici Destacats Segon triomf de Toni Bou a la temporada de trial indoor

Segon triomf de Toni Bou a la temporada de trial indoor

COMPARTIR

Toni Bou segueix sense decebre el públic francès amb la seva excel·lent pilotatge, en aquesta ocasió, a Rennes, a la regió de la Bretanya. El pilot de Repsol Honda Team ha superat les cinc primeres zones de la fase classificatòria inicial amb només 4 punts de penalització que l’ha portat a ser el millor pilot. A la segona volta, en la qual el millor pilot de cada grup es classifica directament a la final, Bou ha tornat a dominar les zones realitzant 7 punts.

Ja en la gran final, Toni Bou ha superat les 6 zones amb un total de 15 punts per davant dels 27 del seu contrincant Adam Raga, aconseguint així, la seva segona victòria de la temporada.

El Repsol Honda Team tindrà una aturada de gairebé dos mesos ja que la tercera cursa del Campionat de el Món de X-Trial no es disputarà fins el 19 de Gener de 2020 a Budapest, escenari on Bou arribarà com a sòlid líder del certamen amb 40 punts, 10 més que el segon classificat.

Toni Bou ha explicat que “avui no he començat molt bé la primera volta, sí que he encertat amb els punts, però no amb les sensacions de la meva pilotatge; no em sentia a gust i m’ha costat bastant poder tirar endavant les zones. Hem de treballar perquè en les pròximes carreres no tinguem aquestes sensacions, ja que és molt fàcil quedar-te fora de les rondes. Finalment he pogut passar bé la segona volta i la final per portar-me la victòria. Vull felicitar l’organitzador de la prova, que ha marcat un trial molt difícil i on crec que el públic ha gaudit molt. Ara ve una aturada fins a la tercera prova a Budapest pel que era molt important sortir líder d’aquí”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*