Inici Poliesportiu El segon memorial Gabriel Pérez mobilitza unes 180 persones

El segon memorial Gabriel Pérez mobilitza unes 180 persones

COMPARTIR

Familiars, amics i companys del món del pàdel igualadí han volgut participar en el segon memorial Gabriel Pérez Escalante. En principi el torneig s’havia de fer el dijous 23 per la tarda, però amb els tres torns de l’Americana-Pou preparats i a causa de la pluja es va tenir que suspendre i aplaçar pel dissabte 25 al matí.

L’organització del Torneig va treballar divendres per ubicar als jugadors del dijous als torns del dissabte i buscar-ne de nous per la impossibilitat d’un 35% de jugadors de poder jugar el dissabte. Entre els dos dies es van mobilitzar entre 160-180 persones, entre elles molta familia del Gabriel, que va morir ara fa dos anys arran d’una apendicitis que no es va diagnosticar a temps.

El torneig es va celebrar al complex esportiu Infinit, on dissabte si, el sol i el bon temps van acompanyar. Es va començar a jugar el primer torn a les 9:00h i el tercer torn es va acabar a les 14:00h. Seguidament es va iniciar un breu però emotiu acte de recordatori, on els organitzadors i families van tenir paraules pel Gabriel, també es va guardar un minut de silenci i es va entregar una placa a la familia en record de l’acte. Després d’uns moments de molta emoció, es va iniciar un dinar de germanor entre participants i familiars.

Per part de l’organització vol agrair l’ajut dels col.laboradors i els detalls personals que han contribuit a la celebració d’aquest torneig. També volen agrair a la familia, que com l’any passat ens ha donat totes les facilitats per la realització del torneig.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*