Inici Societat El sector turístic de l’Anoia crea 28 packs d’experiències per atreure visitants

El sector turístic de l’Anoia crea 28 packs d’experiències per atreure visitants

COMPARTIR

Els agents turístics s’han organitzat per a dissenyar un total de 28 packs turístics que s’ofereixen en un catàleg per atreure la visita de turistes a la comarca. La nova oferta turística combina diferents propostes perquè el visitant descobreixi tot l’encant de l’Anoia; des de relaxar-se en un establiment rural, fins a tastar els productes locals, o visitar el patrimoni, o fer rutes en bicicleta o senderistes, o descobrir l’enoturisme, o endinsar-se en la història… En total, 28 combinacions de diferents activitats que conviden a conèixer la singularitat de l’Anoia i la seva pròpia personalitat.

Aquest nou producte ha estat fruit del treball en equip dels diferents agents turístics de la comarca: hotels, cases rurals, museus, productors locals, empreses d’oci,… que després de moltes reunions de treball, han aconseguit trobar sinergies, sumar-se per guanyar-hi tots. Per la seva part, el Consell Comarcal de l’Anoia, a través d’Anoia Turisme, ha estat l’encarregat de coordinar les diferents accions i vetllar per la qualitat de l’oferta i la varietat dels productes.

L’oferta de packs turístics és una publicació de 32 pàgines i s’ha editat en quatre idiomes; una versió català/anglès i una altra versió castellà/francès. Aquestes publicacions poden trobar-se als punts turístics habituals (museus, hotels, cases rurals, equipaments públics…) i a l’oficina de turisme del Palau Moja de Barcelona, a les Rambles. A més, a la web anoiaturisme.cat, s’ha creat un nou apartat que sota el nom Escapa’t a l’Anoia es veuen les propostes classificades per públic: família, grups, parella o individual i per tipologia: gastronomia, senderisme, agroturisme, enoturisme, welness, cultural, romàtic i ciclisme.

Els 28 packs es poden trobar sota els següents títols: Pack ciclisme carretera, Pack ciclisme BTT, Camins de paper en e-bike, Entre papers i restes arqueològiques, Experiència Caelus, Pedalant per l’Anoia, Trekking per la Serra de Rubió, Tast al Patrimoni, Vi i memòria, Agroturisme sobre rodes, Enoturisme a cop de pedal, Visita Caves Bohigas, Cap de setmana romàntic, Pastors per un dia, traginers a taula, Camins i rails, Sabors de paper, Del territori al plat, Relaxació entre vinyes, Pack Erumir, Spa i dinar, Escapada Can Bonastre, Desconnexió rural amb família o amics, Escapada romàntica, Descobreix el cava familiar, Anem de copes a pagès entrena, Evoluciona amb el cava i Molins de paperers del S.XVII, avui.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*