Inici Destacats La Secretària General de l’Esport i el portaveu d’ERC Igualada, Enric Conill,...

La Secretària General de l’Esport i el portaveu d’ERC Igualada, Enric Conill, es troben amb entitats esportives de la ciutat

COMPARTIR

Esquerra Republicana va organitzar la setmana passada una trobada entre diverses entitats esportives d’Igualada per reunir-se amb la secretària general de l’Esport de Catalunya, l’Anna Caula. La secretària general, que és la màxima responsable de l’àmbit esportiu de la Generalitat de Catalunya, va abordar les problemàtiques i els dubtes que les diferents entitats esportives van expressar al llarg de la trobada.

En declaracions posteriors, la mateixa Caula va catalogar la trobada com a “necessària i molt productiva”. Segons la secretària, “és fonamental pel bon funcionament de l’esport català que clubs i administració estiguin en constant contacte per tal de coordinar-se i garantir el correcte desenvolupament de totes les activitats”. Enric Conill va destacar la “importància” d’aquesta reunió, atès que “ara més que mai hem d’ajudar a les entitats i els col·lectius de la nostra ciutat i nosaltres des del grup d’Esquerra Igualada ho farem apropant el Govern de Catalunya a la ciutat i la seva gent. És la nostra obligació com a representants públics ser útils a la ciutadania i així ho seguirem fent”. Conill també va destacar el paper “molt rellevant” que juguen les entitats esportives de la ciutat “arran de la seva importància clau en l’esport, la salut i la cooperació d’adults i joves d’Igualada, així com la tasca d’integració, vida saludable i socialització que suposen”.

Finalment, el portaveu d’ERC va agrair la visita de la secretaria general a Igualada i “el compromís del nou govern republicà d’Aragonès per apostar per l’esport, una actitud que contrasta amb la política d’eslògans de campanya per posar en una samarreta durant un any”. Des d’Esquerra organitzaran noves trobades sectorials per col·lectius amb els màxims representants governamentals de Catalunya per tal “d’ajudar” i “ser útils” a la gent d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*