Inici Destacats ‘Schummi’ Juárez, nou alcalde de Montbui

‘Schummi’ Juárez, nou alcalde de Montbui

COMPARTIR

Jesús Miguel ‘Schummi’ Juárez és el nou alcalde de Santa Margarida de Montbui, després d’un ple d’investidura que ha omplert de gom a gom l’Ajuntament el municipi aquest dissabte al matí.

Com estableix el protocol, l’acte ha estat conduït inicialment per la mesa d’edat, formada pels regidors Josep Palacios i Adrià Castelltort. Un cop acatat el jurament del càrrec -per imperatiu legal en el cas de la regidora d’ERC, Isabel Guerrero, i de la majoria dels regidors d’Ara Montbui- els 13 regidors han ocupat els seus seients i han procedit a la votació per l’investidura de l’alcalde.

Juárez ha estat votat pels 6 regidors d’Ara Montbui i la d’ERC, que ja havia anunciat el seu suport fa uns dies. Palacios ha fet lliurament a ‘Schummi’ Juárez del bastó d’alcalde, que ha volgut compartir amb els altres cinc regidors de la seva formació.

Després, cada portaveu de grup ha exposat el seu posicionament. Isabel Guerrero (ERC) ha agraït la tasca dels anteriors alcaldes i li ha demanat al nou batlle “humiltat”. Guerrero ha deixat la porta oberta a sumar-se al govern i justificava que no ho havien fet ara perquè “en política, les presses no són bones”.

El socialista Teo Romero, que perdia l’alcadia després de 24 anys, ha felicitat el nou alcalde i l’ha advertit sobre “la complexitat” de la tasca. Romero ha reivindicat la seva obra de govern i ha estat increpat en dues ocasions des del públic mentre intervenia. Juárez, que ja presidia la sessió com a alcalde, ha demanat silenci i respecte per a totes les intervencions.

El nou batlle ha assegurat que el seu govern tindrà per objectiu apropar les decisions a la ciutadania i que volen fer partícips els montbuiencs de la gestió del municipi.

Jesus Miguel “Schummi” Juárez Tamayo té 43 anys, és llicenciat en Història per la UAB amb formació en multimèdia, màrqueting i comerç electrònic. Va ser tècnic de joventut a l’Ajuntament que ara presidirà i actualment és gerent de Bits Montbui SCP, una botiga d’informàtica al mateix municipi. En política municipal ha estat regidor de Veïns amb Veu a l’Ajuntament de Montbui des del 2011.

FER UN COMENTARI

*