Inici Destacats Schneider Electric celebra els 60 anys de la fàbrica de Capellades

Schneider Electric celebra els 60 anys de la fàbrica de Capellades

COMPARTIR

La fàbrica de Capellades, històricament coneguda com HIMEL i ara pertanyent al grup Schneider Electric, líder en la transformació digital de la gestió de l’energia i l’automatització, arriba a la seva 60 aniversari com un referent al seu sector.

La fàbrica va començar la seva marxa com a empresa familiar el 1958 a Capellades. La seva activitat principal durant molts anys va ser la fabricació d’embolcalls metàl·lics per a instal·lacions elèctriques, primer sota el nom d’Hispano Ràdio i, més tard, com Hispano Mecano Eléctrica. En els anys posteriors, HIMEL, motivada pels canvis que anava experimentant la demanda, va decidir expandir-se i va obrir una nova fàbrica a Molins de Rei, convertint-se en un referent del panorama industrial nacional i internacional.

Posteriorment, HIMEL va passar a unir-se al grup Schneider Electric i es va consolidar com un dels principals fabricants de sistemes d’instal·lació per a material elèctric. En aquests últims anys, la fàbrica de Capellades s’ha convertit en un dels pilars del grup, comptant amb més de 600 empleats.

El director de la planta anoienca, Sergio Herrando, considera que la clau del bon moment de l’empresa passa per “haver-nos esforçat per respondre als desafiaments del mercat i a haver-nos adaptat en tot moment a les necessitats dels nostres clients” i assegura que la fàbrica de Capellades és “un dels referents en el panorama industrial nacional i internacional”.

FER UN COMENTARI

*