Inici Motor Sarauto, nou patrocinador del pilot igualadí Jordi Viladoms

Sarauto, nou patrocinador del pilot igualadí Jordi Viladoms

COMPARTIR

[Img #24885]El pilot igualadí Jordi Viladoms gaudeix des de la setmana passada d’una nova Peugeot Partner. Aquest vehicle li ha estat cedit per Sarauto, nou patrocinador del pilot, en el marc d’un acord de col·laboració on ambdues parts compartiran experiències i un camí comú, la passió pel món del motor. 

 

[Img #24886]Tot l’equip Sarauto Igualada ha volgut estar present en el lliurament per transmetre-li de primera mà molts éxits en aquesta temporada plena de curses i nous reptes, entre ells el Dakar. Les primeres impressions de Jordi Viladoms al volant de la Partner han sigut molt positives sobre el vehicle, “he de destacar el seu confort, els seus acabats i la seva capacitat de carrega per dur els meus equips d’entrenament”. També ha pogut tastar la urpa del lleó en el seu nou motor Blue Hdi. 

 

Carme Cruz, responsable comercial  de Sarauto, feia el lliurament de les claus al pilot igualadí i afegia que, “la nostra nova Partner també està dotada d’última tecnología: pantalla tàctil de 7 polzades, bluetooth, pressa USB que et permetrà estar conectat en tot moment i inclòs que la música d’spotify et soni a través de la radio. Aprofito també per desitjar una temporada plena d’éxits al Jordi”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*