Inici Destacats Santi Triguero penja les botes i passa a la banqueta del CF...

Santi Triguero penja les botes i passa a la banqueta del CF Igualada

COMPARTIR

El jugador del Primer Equip Masculí del CF Igualada Santi Triguero ha anunciat en un comunicat personal, a les xarxes socials, que penja les botes. Tota una llegenda del Futbol Català deixarà de costat el terreny de joc per formar part del cos tècnic del CF Igualada (2n Entrenador del Primer Equip Masculí).

La figura d’en Santi és transversal i històrica. Ha deixat petjada allà on ha jugat. En la seva llarga trajectòria que ha durat 25 anys, ha sigut capaç de disputar fins a 880 partits oficials amb 12 clubs diferents, on ha marcat fins a 322 gols. Tota una fita, que el col·loca com a màxim golejador català de la història.

A la vegada, ha estat convocat en nombroses ocasions per la Selecció Catalana Amateur i, fins i tot, va debutar amb la Selecció Catalana Absoluta, en un partit amistós davant la Selecció de l’Argentina, el 2008.

Una persona humil i propera que deixa enrere una etapa llegendària per encarar-ne una amb molt de futur. Des del club estan molt orgullosos de poder seguir comptant amb la seva experiència i bagatge dins el vestidor i estan segurs que els èxits en aquesta nova etapa, estan per arribar.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*