Inici Destacats Santa Maria Miralles prepara tres dies de Festa Major

Santa Maria Miralles prepara tres dies de Festa Major

COMPARTIR

Santa Maria de Miralles té a punt el programa d’actes de la seva Festa Major, que es celebrarà del 15 al 17 d’agost.

Els actes s’inicien aquest dijous 15 d’agost a la 1 del migdia amb l’ofici solemne, amb acompanyament musical a càrrec del Duet Piaveu. En acabar la missa, a les antigues escoles, inauguració de l’exposició “10 anys de Festa Major a la plaça de l’església”.

A les 7 de la tarda, a la plaça de l’Església, sortida de la 20a Caminada Popular, que durarà unes tres hores i que acabarà amb un entrepà de botifarra pels participants.

L’endemà divendres, les activitats s’inicien a dos quarts de 12 del matí a les antigues escoles. La primera proposta és per a la mainada, amb les anomenades “Les cinquenes Olimpíades Indimirallenques”.

A les 21 h, a la plaça de l’Església, Sopar de Festa Major, amb paella mixta i amanida. Hi haurà cava per brindar i després del sopar hi haurà “El concert de Festa Major” a càrrec de la Orquestra Venus. A continuació, la mateixa orquestra animarà el ball.

Dissabte 17 d’agost, de 9 del matí a 2 del migdia, Cattrial Park organitza, a l’Antiga Bòbila de Cal Maura, una trobada i exhibició de cotxes. Radiocontrol 4×4.

A dos quarts de 6 de la tarda, a les antigues escoles, tirada de bitlles i competició de bitlles catalanes al camp de futbol.

Finalment, a les 9 del vespre, a la plaça de l’Església, Sopar de Germanor. Botifarra amb mongetes seques i amanida. A continuació, ball amb el grup anoienc Karaokes Band i per acabar la nit, ball i DJ.

Els tiquets es podran adquirir de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h a l’Ajuntament fins al dia 14 d’agost. Tel. 93 808 03 01

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*