Inici Cultura Sant Pere Sallavinera torna a omplir-se de música

Sant Pere Sallavinera torna a omplir-se de música

COMPARTIR

Les Nits Culturals de Sant Pere Sallavinera arriben aquest any a la 22a edició i ho fan amb tres concerts repartits entre el divendres dia 7 de juliol i el dissabte 8. Una vegada més, els concerts a la Plaça. El primer i únic concert del divendres l’han titulat com a “Rèquiem a Mozart” i estarà dirigit per l’igualadí Josep Miquel Mindán, director musical de la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia i amb una reconeguda trajectòria professional que l’ha permès treballar a bona part d’Europa.

“Rèquiem a Mozart” estarà interpretada per baixos, tenors i sopranos del Cor Contrapunto Vocale, del qual Mindán també n’és director, i també de l’Orquestra del Reial Cercle Artístic de Barcelona, amb més d’un centenar d’anys d’història. El concert està previst per començar a les deu de la nit. i les entrades es poden comprar online, mitjançant la pàgina web Ticketea.

El dissabte 8 de juliol, el darrer dia de Nits Culturals, està el concert “Merci Bien”, a les sis de la tarda i que busca un públic infantil. Està produït per la Companyia Mumusic Circus. Estarà dirigida per Clara Poch i interpretada per Ivan Vergés i Marçal Calvet. El concert que tancarà aquesta 22ª edició de Nits Culturals a Sant Pere Sallavinera serà en record de Joan Manén. A l’escenari hi haurà la polonesa Kalina Macuta amb el violí, el francès Romain Garioud amb el violoncel i el pianista català Daniel Blanc.

FOTO: Nits Culturals

FER UN COMENTARI

*