Inici Destacats Sant Martí de Tous s’omple de llegendes

Sant Martí de Tous s’omple de llegendes

COMPARTIR

Sant Martí de Tous acollirà aquest cap de setmana, 1 i 2 de juliol la 8a. edició del Festival de Llegendes de Catalunya, el FesLleCat; un festival únic al territori català.

Aquest esdeveniment reuneix durant tot un cap de setmana a Sant Martí de Tous la presència de més de 3.000 persones i l’activitat principal és l’Apagada de Misteri que aquest any es farà per primer cop al pati interior del castell de Sant Martí de Tous, gràcies a Espai Gastronomia que ha rehabilitat l’espai per a celebracions i esdeveniments.

El poble apaga l’enllumenat públic, durant la nit del dissabte dia 1 de juliol, i il·lumina tot el casc antic amb més de 6.000 espelmes que marquen un recorregut de llegendes misterioses que culminen amb una última llegenda que enguany interpreta l’actriu catalana Victòria Pagès.

Aquest any el FesLleCat fa un pas més i compta amb la presència d’altres actors i actrius de l’escena catalana com són l’actor Roger Coma i la pallassa Pepa Plana, que explicaran la seva particular versió d’algunes llegendes catalanes. En aquest sentit, el festival no deixa de banda les tendències actuals i ha convidat a la il·lustradora i influencer Raquel Riba, l’autora de les aventures de Lola Vendetta.

Els Racons de Llegenda són també un dels actes centrals del FesLleCat. Milers de persones visiten els diferents escenaris del poble on es podran escoltar les llegendes de diverses localitats catalanes com Begur, Tortosa, Montcortès, La Franja, Castella de N’Hug i Sant Martí de Tous.

El programa d’activitats es pot consultar a la pàgina web del festival.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*