Inici Destacats Sant Martí de Tous es queixa del servei de Monbus Hispano Igualadina

Sant Martí de Tous es queixa del servei de Monbus Hispano Igualadina

COMPARTIR

L’alcalde de Sant Martí de Tous, David Alquézar, ha exposat a la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, la preocupació de l’Ajuntament que presideix amb el servei que ofereix la Hispano Igualadina, l’empresa que té la concessió del servei regular d’autobús entre Igualada i Santa Coloma de Queralt. Alquézar ha demanat contundència i un control estricte per part de la Generalitat davant el que consideren incompliments en el servei per part de la concessionària.

A la reunió, el passat dijous, també es van tractar altres temes de les gestió municipal. Pel que fa a la promoció turística del municipi, Alquézar li ha posat en valor a la delegada Laura Vilagrà els projectes relacionats amb l’explotació del pantà de Tous, un cop s’ha pogut comprovar que ja és segur i no hi ha pèrdues. Poder combinar les funcions pròpies del pantà amb altres activitats lúdiques és un dels objectius que persegueix l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Martí de Tous.

La reunió a l’edifici consistorial s’ha completat amb una visita per alguns punts del poble, en els quals s’han repassat diverses qüestions relacionades amb l’urbanisme. I més concretament amb el Pla de Barris al qual es va acollir l’Ajuntament. Un dels objectius que persegueix el Pla de Barris que afecta a Sant Martí de Tous sigui una millora en la qualitat de vida de les persones que hi viuen, actuant per evitar la desocupació de determinats habitatges, alhora que es retorna al barri d’una certa centralitat, personalitat pròpia i autoestima.

david alquezar i laura vilagra

FER UN COMENTARI

*