Inici Destacats Sant Martí de Tous destinarà a inversions prop de la meitat del...

Sant Martí de Tous destinarà a inversions prop de la meitat del pressupost del 2017

COMPARTIR

L’Ajuntament de Sant Martí de Tous ha aprovat un pressupost de poc més de 2 milions d’euros pel 2017. Els comptes es van aprovar al darrer ple municipal amb els vots favorables dels cinc regidors d’ERC i l’abstenció d’un regidor de CiU. La resta de regidors -dos del PSC i un de CiU- no van assistir al ple.

Segons ha explicat el govern a través d’un comunicat, “es veuen reforçades les partides d’atenció a la gent gran, polítiques de joventut, ensenyament, aula municipal de formació, entitats, cultura i benestar social, així les despeses destinades a aquestes polítiques suposen un import de 528€ per habitant”.

Una altra proritat serà executar el gruix de la inversió de millora urbanística de l’espai públic amb l’objectiu de finalitzar la Llei de Barris. El pressupost d’inversió augmenta significativament fins als 791.391,69€, tot i que l’Ajuntament calcula que acabarà sent el doble amb la incorporació de l’obra d’urbanització del carrer Carretera després de signar un conveni amb la Diputació de Barcelona. Les principals inversions corresponen a l’adequació de carrers del nucli antic (c/Horts, c/Sentfores i c/Sota Castell) i la concessió d’ajuts per la rehabilitació d’habitatges, l’adequació de la plaça Fàtima i l’adequació de la pista de Bàsquet i Futbol Sala.

Els pressupostos també preveuen una partida de pressupostos participatius amb una dotació de 60.000€ pel període 2017-2018, les actuacions es concretaran amb trobades veïnals al llarg d’aquest 2017 establint les prioritats de manera consensuada.

FER UN COMENTARI

*