Inici Destacats Sant Martí de Tous acollirà una trobada de Renault Clio

Sant Martí de Tous acollirà una trobada de Renault Clio

COMPARTIR

Sant Martí de Tous viurà el proper 19 de maig la segona edició de la trobada de Clio 16V i Williams. L’any passat es va celebrar la primera edició d’un esdeveniment que va comptar amb diversos patrocinadors i amb el suport de l’Ajuntament de la població.

En l’edició de l’any passat van participar 42 vehicles de marca del rombe arribats des de diferents localitats de tota Catalunya, la qual, va poder catalogar-se com a èxit d’afluència ja que pràcticament va igualar a l’edició nacional celebrada a Madrid l’any anterior.

Aquest any, en vista de l’interès que va despertar l’esdeveniment, a més dels utilitaris esportius com el Clio 16V i Clio Williams, s’incorporen a la llista de vehicles acceptats una sèrie de models clàssics i esportius de la marca gal·la entre els anys 1964 i 1996, des dels mítics R8 Gordini passant per el Alpine A110 o R5 Turbo, fins i tot les berlines més representatives dels 80 i 90 com els R25 V6 o Safrane Biturbo. Tots ells formen part de la història automobilística de Renault però també de molts aficionats al motor de totes les edats per la seva presència en rallies o proves automobilístiques de la dècada dels 70, 80 i 90.

L’esdeveniment començarà a les 9 del matí. Dins de les activitats previstes, hi haurà esmorzar per als assistents, lliurament de premis a les diferents categories seleccionades, sorteigs i una ruta per carreteres de la comarca. Com a part final, es realitzarà un dinar entre els propietaris.

Aquest esdeveniment afronta el seu segon any amb l’objectiu d’afermar-se dins del panorama de les concentracions a nivell de Catalunya i a ampliar l’espectre d’assistents que podran gaudir i veure en directe una gran quantitat de models mítics de Renault que rarament es veuen per les nostres carreteres excepte en aquest tipus d’ocasions. La trobada compta amb la col·laboració de Renault Ros Automoció, Meguiars, Luda Motorsport, Recambios Taxi-Auto, VPR Refrigeració, Salinas Automoció i l’Ateneu de Sant Martí de Tous

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*