Inici Destacats Sant Martí Sesgueioles viurà la seva Festa Major en format reduït

Sant Martí Sesgueioles viurà la seva Festa Major en format reduït

COMPARTIR

Del 14 al 16 d’agost, Sant Martí Sesgueioles viurà la seva Festa Major en un format reduït, per tal de poder garantir una festa segura en el marc de la pandèmia del Covid-19.

Enguany la festa començarà aquest divendres 14, amb una xocolatada i el tradicional concurs de dibuix del municipi. Dissabte 15, gràcies a la col·laboració de l’Associació Cultural La Corriola, se celebraran dues sessions de píndoles de l’obra Margaridó, anomenades “La vida del contrari”.

Per tal de controlar l’aforament, la distància social i una correcta higiene de l’espai, tothom qui vulgui veure les píndoles de la Margaridó, caldrà que faci la seva reserva prèvia a través de l’Ajuntament, trucant al 938681122, en horari de 9 a 14 hores. Es faran dues sessions gratuïtes, de 30 minuts cadascuna.

Acte seguit, tindrà lloc l’actuació “No fem un trio”. El grup de versions, fusiona el jazz de tots els temps, estàndards clàssics , fins a versions chill del soul i del disco, passant per la bossa nova o el pop del Beatles.

L’últim acte de la Festa Major d’enguany serà diumenge 16 d’agost, amb el concert de l’orquestra Madison, a les 8 del vespre.

Aquest any s’ha decidit suspendre el pregó de Festa Major, perquè des de l’ajuntament reconeixen que a nivell logístic era més complicat evitar aglomeracions.

Fent possible la Festa Major, l’Ajuntament reivindica que vol mostrar el seu suport al sector cultural que també ha rebut un fort impacte a causa de la pandèmia provocada pel coronavirus.

Tots els actes es portaran a terme amb control d’aforament, i respectant totes les mesures de distanciament i higiene recomanades per les autoritats sanitàries.

FER UN COMENTARI

*