Inici Destacats Sant Martí Sesgueioles prepara la seva Setmana de la Gent Gran

Sant Martí Sesgueioles prepara la seva Setmana de la Gent Gran

COMPARTIR

Sant Martí Sesgueioles celebrarà la Setmana de la Gent Gran, amb una sèrie d’activitats que tindran lloc al Centre Polivalent Josep Mª Torras Cao – La Fàbrica.

Dimecres 9 d’octubre, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la presentació del llibre “Angoixa/ansietat, un viatge a l’infern”, a càrrec de l’autor, el psicòleg Ramon Creus i Pardina. L’obra és el relat de l’experiència personal de l’autor amb l’angoixa i l’ansietat, explicada pel mateix Ramon Creus.

El dia següent, dijous dia 10, a dos quarts de 8 de la tarda, hi haurà una xerrada-taller d’estimulació multisensorial, a càrrec de la psicòloga Cristina Berenguer.

L’última xerrada tindrà lloc divendres 11 d’octubre, a les 7 de la tarda, amb la tècnica esportiva Marga Riera que presentarà jocs populars i tradicionals.

Dissabte 12 d’octubre, a les 12 del matí, es farà una visita a les Botigues Antigues de Calaf. “Les botigues de la plaça Gran, un tresor recuperat” és un espai que ha convertit els antics petits comerços de la plaça Gran, ara tancats, en un projecte museològic que exposa les botigues tal com eren abans de tancar-les i que les converteix en un atractiu més del patrimoni de Calaf. L’Ajuntament ha convocat tothom qui n’estigui interessat, a les 11 hores, a de les Escoles del municipi, per sortir cap al municipi veí amb cotxes particulars.

Finalment diumenge 13 d’octubre a la 1 del migdia se celebrarà la tradicional missa, i a dos quarts de tres tindrà lloc el dinar de germanor, al Restaurant Llenegues o a La Fàbrica, segons els número d’assistents.

Per participar-hi, cal inscriure’s abans del 4 d’octubre formalitzant la inscripció a les oficines de l’Ajuntament, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*